Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyha a torrentnél, csak...

Hogyha a torrentnél, csak Peerek vannak, és nincsen Seedem, akkor le tudja tölteni az egészet, vagy csak néhány részletet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha minden fájl szelet megvan legalább 1 peer-nek, akkor elméletileg le.
2009. aug. 27. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Peerek=Seederek és Leecherek összessége.

Tehát ha csak Leecherek vannak, akkor tudod leszedni, ha a Leechereknek együttvéve megvan a torrent. (Leecher 1: torrent 1. fele; Leecher 2: torrent 2. fele ---> le tudod szedni az egészet, mert az egész elérhető.)

2009. aug. 27. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászóló jól mondja. Én úgy tudom (lehet rosszul, de így tartom logikusnak), hogy minden leecher az adott fájlnak másik szeletét szedi mint a második leecher a harmadik, stb. És Ezzel meggyorsítva a letöltést, ugyanis Te egyszerre töltöd azt a szeletet amit a program/tracker (nem tudom h melyik) kiválasztott és egyben töltöd amit a másiknak választott ki. De függ a leecherek számától és a seederek számától. Válaszodra válaszolva, ha a másiknak meg vannak a Te hiányzó szeleteid, akkor le tudod tölteni, persze ha ők seedelik a fájlt.
2009. szept. 3. 14:25
 4/4 anonim válasza:

Elméleti síkon: igen.

indok: Elméletben mindenkinek más részlete van meg az adott fájlnak így a seedernek nem is feltétlenül kell feltöltenie mert ha már az összes fájl részletet továbbadogatta más-más embereknek akkor azok már egymásnak továbbadják csak egymásra kell hogy tudjanak csatlakozni.

Gyakorlati síkon: nem biztos

indok: Általában sokaknak ugyanaz a fájlrészlet van meg és van egy kettő részlet ami mindenkinek hiányzik ugyhogy itt mindenképpen kell a seeder.

Egyes torrent oldalakon ezért ki kell kötni az első seedernek aki feltölti a torrentet is az oldalra hogy mennyivel és hogy milyen időközönként tölti fel a fájlt.

Bár ott ahol én nyomom ott senki sem mer ennél radikálisabbat állítani hogy minimum 3 seederig nonstop feltöltés. :D

2010. dec. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!