Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó videó vágó program, amivel...

Jó videó vágó program, amivel moziban telefonnal felvett filmből kitudnám vágni a nézőtérre későn jövők fejét?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró. Már tele van a hócipőm, hogy egyesek nem tudnak időben elindulni otthonról.

2013. jan. 7. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vagy keress rá mit jelent a Poe's Law, vagy gondolkozz egy kicsit, és rájössz, hogy nem a válaszolókat minősítem, hanem a kérdezőket
2013. jan. 10. 11:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Ezt azonban kénytelen vagyok visszautasítani.Ezzel ellentmondassz saját magadnak, hiszen pont Te hoztad fel azt a bizonyos Poe's Law-ot példának. Figyelj, én egy jót szórakoztam a válaszokon, már régen röhögtem ekkorát és azt mondom már ezért megérte feltennem ezt a kérdést.Az viszont Téged minősít, hogy kiket tartassz hülyének és kiket nem. Én tartózkodnék mások lehülyézésétől, maradjunk finomak én csupán végtelen naívnak gondolnék egy két válaszadót.

Szóval nem hiszem, hogy az a hülye akinek sikerül másokat megvezetnie, ha Te így gondolod akkor csak irigykedsz, az viszont a Te bajod.

2013. jan. 10. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
feltételezem, hogy még mindig nem kerestél rá, és még mindig fogalmad sincs, és fogalmad sincs arról sem, hogy nem téged neveztelek hülyének, ez esetben te vagy a troll, aki hülye kérdést tett fel, DE nem lehet megállapítani, hogy valóban ilyen hülye vagy, vagy csak trollkodsz, pont azért nem, elég körülnézni itt a gyakorin, és meglátod a csomó kérdést, aminek hatására csak a fejedet fogod, hogy milyen hülyék egyesek
2013. jan. 10. 18:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudod mit, értem. Csak szeretem az egyenes beszédet.Márpedig Te általánosságban lehülyézted az embereket, majd a következő hozzászólásodban közlöd, hogy a kérdezőket minősíted.Azért ez ellentmondás.Ha egy kicsit egyértelműbben fogalmaznál mindjárt helyben lennénk és nem kellene belemenni egy ilyen parttalan vitába.
2013. jan. 10. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:

na hát, azt hittem magamról, hogy eléggé cinikus vagyok

de te..

pont nem értek egyet, aki magára veszi ebből a tökéletesen érthető hszből, hogy hülye, az megérdemli

2013. jan. 10. 18:53
 16/16 A kérdező kommentje:
szomorú, hogy itt már nem lehet megkülönböztetni a hozzászólások indítékait , mert annyira .... az emberek.. Poe's Law
2013. jan. 10. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!