Jó videó vágó program, amivel moziban telefonnal felvett filmből kitudnám vágni a nézőtérre későn jövők fejét?
Ezt azonban kénytelen vagyok visszautasítani.Ezzel ellentmondassz saját magadnak, hiszen pont Te hoztad fel azt a bizonyos Poe's Law-ot példának. Figyelj, én egy jót szórakoztam a válaszokon, már régen röhögtem ekkorát és azt mondom már ezért megérte feltennem ezt a kérdést.Az viszont Téged minősít, hogy kiket tartassz hülyének és kiket nem. Én tartózkodnék mások lehülyézésétől, maradjunk finomak én csupán végtelen naívnak gondolnék egy két válaszadót.
Szóval nem hiszem, hogy az a hülye akinek sikerül másokat megvezetnie, ha Te így gondolod akkor csak irigykedsz, az viszont a Te bajod.
na hát, azt hittem magamról, hogy eléggé cinikus vagyok
de te..
pont nem értek egyet, aki magára veszi ebből a tökéletesen érthető hszből, hogy hülye, az megérdemli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!