Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek? Msn hibakód:80040154!

Mit tegyek? Msn hibakód:80040154!

Figyelt kérdés

Nemrég nem engedett bejelentkezni az msn, ezért mérgembe a saját gépből a messenger mappán belül kitöröltem egy nagyon fontos fájl, ami miatt, miután újratelepítettem a messengert kiírta a : 80040154 hibakódot.. újratelepítettem, nem akart továbbra se beengedni, az msn fan oldalán látható megoldását erre a kódra megcsináltam, de továbbra se volt jó, rátettem egy régebbi verziót, de az meg azt írta ki, h töltsem le az újat. Most letöltttem, de továbbra se akar beengedni, sőt, leakartam törlni a Programoknál, de ott meg nem találom sehogy se a listában. (3x néztem át). majd végül ismét töröltem mérgemben újra az msn mappát. :D

Külföldi oldalakat is néztem, ugyanazt a megoldást ajánlották mint az msn fan oldalán, viszont az nálam nem vált be...

Valakinek valami ötlet, ha már én ilyen szépen megoldottam?:D

Windows Xp-m van.

Előre is köszönöm :)

2013. jan. 7. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. jan. 7. 17:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Letöltöttem, már kb. 2 órája fut, de még mindig semmi :S

szóval ez se segített, de azért köszönöm:)

2013. jan. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!