Miért írja ki az instalous, hogy "Outdated Version" "Installous will now terminate"?
Még annyit hozzátennék hogy több 100ezres telefonokról, tabletekről beszélünk. Ha ezek után egy 300forintos program megvásárlása gondot okoz...
Akkor minek van iPhoneod
Pár száz forintos tételek az igaz, de csak kártyával lehet vásárolni, és ahányszor használod annyiszor + 300Ft kezelési költség, mivel nem egy alkalmazásról beszélünk.
Megértem a te álláspontodat is és igazad van annyiból h ők is emberek, ők is dolgoztak vele, de ha belepusztulnak akkor is lesznek olyan ingyenélő emberek mint én :D:D adott egy kiskapu, amit hülye lennék/hülyék lennénk nem kihasználni. Aki ezzel foglalkozik nem 100 meg 150 ezer forintos keresete van hanem bőven felette, és nem fogok most plusz azért fizetni, hogy még jobban éljen. és abban is igazatok van, h ha már tellett a telefonra akkor miért nem telik az alkalmazásokra... Azt hiszem 2-2,5 éve használom a telefonom, ha minden programot megvettem volna, annyi pénzből megvehettem volna az iphone 4-et vagy az 4S-t is
oda én is mennék :D
44000 Ft-ért füvet vágni meg kutyát sétáltatni?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!