Háát kinek mi valakinek ez tetszik valakinek az én sokat használltam amiota kijött de az elöttem szólónak igaza van még nincs támogatotsága ugyhogy egyenlőre maradok a 7-nél.
De szerintem erre a kérdésre nincsen válasz mert valakinek bejön valakinek nem.
Az miért van, hogy minden második Windows sz..?
98,Millennium,XP,Vista,WIN7,Win8.
Mondjuk a Win8-at még kár temetni. Még lehet belőle valami.
szia!
Rajtad áll, hogy ha tetszik a w8 akkor próbáld ki.
A sok okosat meg megint nem értem ... a megjelenés óta használom eddig egyetlen egy hülyeségbe futtotam bele, azon kivül semmi gond nincs vele. (Jó a metro UI-t szokni kellet, de már az is teljesen kézre esik. ) A programok 100%-a működik amiket használok rajta. (adobe csomag, ms visual studio-k 2005 - 2013, office 2013 ) Szóval kíváncsian várom, hogy mi volt az a sok dolog amivel ti szívtatok tényleg érdekel.
Ja a hiba amivel találkoztam: VPN kapcsolat létrehozásánál a titkosítás alapból "üres" értéken van és kézzel kell beállítani, ezért látszólag jó de mégse épül fel a kapcsolat.
Lugosi Béla: Ha megfigyelted, az összes operációs rendszer amit csak a Dos 6.22 óta kiadott a mikroszaft, egy nagy kalap kaki volt megjelenésekor. Hemzsegett mindegyik a hibáktól, rengeteg volt bennük a biztonsági rés, bizonyos funkciói nem, vagy csak nagyon körülményesen volt használható. Mindegyik után el kellett telnie legalább egy-két évnek, és ki kellett jöjjön rájuk legalább egy-két komolyabb javító csomag, mire úgy-ahogy használható operációs rendszer lett belőlük. Gyakorlatilag bevett szokás lett az MS háza táján, hogy félkészen, teszteletlenül adták ki az operációs rendszereiket, és csak később az első, de inkább csak a második javító csomag megjelenése után lett épkézláb az operációs rendszer. Lásd Win95 SR2, Win98 OSR2, Windows XP SP2 (vagy inkább SP3). Amikre Te gondolsz, azok még a javító csomagok után sem lettek jók, vagy annyira nyomorékra sikerültek, hogy még komolyabb javító csomagokkal sem nagyon foglalkozott az MS (szerintem nem látta értelmét). Lásd pl. WinME, Vista.
Ez egy tendencia, hogy szemetet adunk ki, aztán majd később foltozgatjuk. A pórnépnek jó lesz így is, csak jó nagy reklámot kell neki csinálni, és akkor az emberek zabálni fogják a szart is, kétpofára. Csak jól nézzen ki, ennyi a lényeg. Az hogy csak félig-meddig működik, az már senkit se érdekel, úgysem értenek hozzá. Be is jön nekik, immáron közel 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!