Windows 8 használók! Érdemes feltenni Windows 7 helyett?
Tervezem újratelepíteni az oprendszert. Eszembe jutott, hogy úgyis ki akarom próbálni a Windows 8-at, akkor miért ne azt telepíteném fel Windows 7 helyett. Valaki érez/érzett valami hátrányt, a Windows 7-el szembe? Minden program/játék elfut rajta? Elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnek.
Előre is köszi a válaszokat!
Én kipróbáltam, először szokatlan van, de amint megszoktam isten király lett. Sokkal jobb egérrel az új "start menüben" a nagy csempéket nyomni, mint azokat a kicsiket. És szebb is.
Amelyik program fut win7 -en, az 99% hogy megy 8 -on is. Nekem sem volt semmilyen problémám. Sebbeségben nincs nagy különbség, csak annyi, hogy a 8 gyrosabban bootol.
Én felraktam, használtam 4 hónapig, és visszatettem a Win7-et.
Inkább 1,5x lassabban indul, mint a win7, és 2,5x lassabban kapcsol ki, mint a win7.
semmilyen teljesítménynövekedést nem tapasztaltam, a programok is lassabban indulnak alatta.
kb olyan hatású a megjelenés, mintha a win7-et átállítanád klasszikus windowsra, és átszíneznéd az ablakokat.
Lehet, hogy optimálisabban van megírva, ámde én nem ezt tapasztalom. Több kékhalált dobott az nvidia driver frissítés, mint win7-en a gyári 2009-es driverrel, ami egyébként semennyit se csinál.
Csak azért, mert jobban néz ki, nem ajánlom a win8-at irodai munkára.
köszi a véleményeket!
még annyi, hogy ha a gépen 2 partíció van (rendszer és minden más), akkor a windows 8-nál érdemes újraparticionálni vagy nem lesz vele gond? (rendszer partíció 60 gigás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!