Mit kell csinálni ha a hangszoró viszhangzik?
Figyelt kérdés
Pedig már álitgattam össze vissza de sehogy se jó.
A hangszorónak nincs baja, csak a gépen van elállitva valami. :-(
2008. máj. 31. 11:35
1/5 anonim válasza:
Ha a probléma az hogy visszahallod magad miközben mikrofonon beszélsz, akkor nyisd meg a hangerőszabályzót és a lejátszásnál némítsd el a mikrofonodat.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem az én beszédem viszhangzik, hanem bármi ami szól, zenét se lehet hallhatni, bedugtam az mp4lejátszómat a hangszóróba de ugy jó volt, azért gondolom hogy a gépbe van elállítodva vmi.azért köszi :-)
2008. máj. 31. 13:27
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg föltelepült a hangkárty asaját kezelőprogramja, és az állított be valami extra hangzást és azért lett visszhangos. Próbálj keresni a beállításaiban hanghatás vagy hang környezet fület és állítsd normál vagy ki állásba és meg fog szűnni a visszhang.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt is probáltam már de hiába állitom be, hogy ne legyen semmi hanghatás akkor is megmarad a viszhangzás.
2008. máj. 31. 15:43
5/5 anonim válasza:
Ha alaplapba integrált hangkártyád van, akkor gyakran előjönnek ilyen dolgok, főleg, ha 5.1 vagy 7.1-es a "kártya". Én driverfrissítéssel próbálkoznék, de ha az nem jönne be, akkor a többcsatornás kártyáknál általában lehetőség van a bemenetek/kimenetek alakítására/cseréjére, esetleg ez még megoldhatja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!