Mit kell csinalni és hogyan?
Na szoval ma telepitették ujra nekem a laptopom.(windows 8)
Se msn,se webkamera nincs rajta ezeket le kell tolteni??
Mert beépitett a camo van a laptopomban..es nem ertem h miért nem találom az ikonját.
Nem értek az ilyen letoltési micsodákhoz :D
Virus irto sincs még a gépen...
Létszi segitsetek...:)
Ahogy #1 mondja.
Szemmel láthatóan - és ezt nem sértésként mondom, nem lehet mindenki informatikus - nem nagyon értesz az informatikához. Tehát jórészt esélyytelen lenne itt próbálkozni segíteni.
Vidd el a gépet egy olyanhoz, aki normálisan meg is csinálja. Megmondod neki, hogy telepítsen fel mindent, ami kellhet, msn, vírusirtó, stb egyéni igények. Aki egykétszer telepített már másnak gépet, az úgyis tudni fogja.
Okes..koszonom a valaszokat..(:
Egyébként én nem tudnek egy virusirtot letolteni??
Ha leírod a konfigodat akkor talán tudok neked keresni drivert
Vírusírtó: [link]
Commodo internet security free download
Remélem tudsz angolul
Win 8-ra, nem feltétlenül szükséges vírusvédelem.
De ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor ezek közül válassz!. [link]
"Win 8-ra, nem feltétlenül szükséges vírusvédelem."
Úgy van! Tanácsoljunk még ilyeneket a kezdőknek! Nincs még elég spam, nincs még elég botnet hálózat!
Minden hülye windowsra KELL valamilyen vírusvédelem!
Éppen azért "bátorkodtam" ajánlani, mert kezdő. azt írja, hogy nem ért a letöltésekhez, így biztos vagyok benne, hogy nem fog torrentezni, stb. Aki alap szinten használja a netet, és maximumnak számít az, hogy egy levelet elolvas, vagy küld, akkor annak nincs szüksége még egy plusz programra. Ami azon túl, hogy terheli a gépet, nincs sok gyakorlati haszna. Édesapám gépén XP van, és napi szinten E.mail-ezik. Azt is tudjuk jól, hogy az XP, finoman szólva is hiányosságokkal küzd, a saját vírusvédelem terén. Szóval most 6.ik éve nyomja az öreg, és még sohasem volt eddig gond. Ha ésszel csinálja az ember akkor nem lehet gond.
Mert mint azt tudjuk, a legjobb vírusvédelem, maga a felhasználó.
"Mert mint azt tudjuk, a legjobb vírusvédelem, maga a felhasználó."
Pontosan. Akinek van esze és tapasztalt, az nem szed be vírust. Egy kezdő viszont gyanútlan internetezés közben is simán összeszed bármit. Elég ha a facebookon linkenek valami viccesnek tűnő dolgot. Garantálom, hogy az az XP is csak vírusmentesnek tűnik, de a háttérben azért szórja/szórta a spamet. Nem te fogsz szívni leginkább a vírusok miatt, hanem MINDENKI, akinek mennek a spamek.
Pont ezért szoktam a kezdőknek Linuxot feltenni, vagy ha azt nem hajlandóak kipróbálni, akkor egy jó vírusirtót.
A sok spam a tudatlan emberek miatt van és azok miatt, akik "áh, nem kell oda vírusirtó" felkiáltással védelem nélkül hagynak egy windowsos gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!