Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet Jelly Bean-t...

Hogyan lehet Jelly Bean-t (android 4.1.2) tenni Samsung Glaxy S III-re?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy már elérhető a Jelly Bean S III-ra, de én nem tudom, nem merem rá rakni, amit a netről szedek le. A telefon(kártyafüggetlen) magatól nem frissít és Kies-en és OTA-n sem tudom elérni. Kérlek segítsetek! Mit tudok ilyenkor tenni? Frissít majd egyszer magától? Vagy egy profi aki ért ehhez, megtudja oldani? Mi a legcélszerűbb?

2013. jan. 6. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szolgáltatófüggő a telefonod akkor meg kell várni amíg ők kiadják, minden szolgáltató máskor adja ki, lehet pl. Telenornál már 3 hete lehet frissíteni, T-nél meg 1 hónap múlva sem.
2013. jan. 6. 02:04
 2/2 anonim ***** válasza:
samfirmware.com-ról leszeded a megfelelő csomagot, telefont elindítod download módban, és egy "Odin" nevű programmal rátelepíted. Röviden ennyi, de ha elbénázod, akkor a telefonod meghalt.
2013. jan. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!