Mikor fogunk eljutni oda hogy olyan játékokkal játszhassunk mint a SAO animében a nerve gear?
A Sao 1 kalap **** , egy hatalmas fail anime bukás és csalódás az egész !
Ilyen technológia biztos hogy nem 2022-re lesz , legalábbis úgy biztos hogy nem hogy x ezer ember megengedheti magának.
3. szerintem itt senki sem mondott véleményt a SAO- ról, csak ezzel a példával magyarázta el.
Hogy ne legyen off.
Április környékén jelenik meg majd az Oculus Rift 300$- ért. Amit tudok, hogy a DOOM 3 vagy 4- el kompatibilis lesz. Nem tudom, hogy nálunk mikor kerül piacra, de kb 90.000 Ft lesz (tudom, hogy nem annyi a 300$).
Személy szerint biztos van hasonló már a nerve gear-hoz japánba csak mi azért nem tudunk róla mert:1.Eltittkolják mert még teszteleik.
2.nem titkolják el csak olyan rohadt hülyék vagyunk hogy b@sszunk behozni ilyen király dolgokat.
És szerintem (én 13 éves vagyok mingy 14)én megélem hogy lesz ilyen nerve gear ha élek 120 évig magyarul majd az ük ük ük ük ük ük ük ük unokáink játszani fognak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!