Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Media Player10 telepít...

Windows Media Player10 telepítése Win7-re. (? )

Figyelt kérdés

Nekem egy 32bit-es Win7-em van és szeretném lecserélni a Wmp12-t 10es-re

Itt van egy leírás:

[link]

Google fordítóval lefordítottam de sehogy se akar sikerülni.

Le tudná írni valaki ez alapján rendesen hogy mit kell csinálni?

Előre is köszi!

2013. jan. 5. 13:49
 1/3 Vortrex ***** válasza:

Start -> Keresés: Windows szolgáltatások be és kikapcsolása -> Vedd ki a pipát a Médiakezelési szolgáltatások-ról -> OK -> Indítsd újra a gépet

Azt mondja: töltsd le és csomagold ki azt a WMP10 telepítőt. Az wnp10.inf fájlra kattintva a hibaüzenetektől eltekintve Installáld.

Indítsd újra a géped.

Startmenü -> Keresés: CMD -> Írd be: gpedit.msc és enter -> Felhasználó konfigurációja -> Felügyeleti sablonok -> Windows összetevők -> Alkalmazás kompatibilitás: Programkompatibilitási segéd kikapcsolása.

Utána Start -> keresés: Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MediaPlayer \ Setup és töröld ki a regisztrációs kulcsokat belőle

Azt írja Csökkentett-módban az egészet, ha kompatibilitási problémáid akadnak.

Remélem segítettem, de egy Visszaállítási-mentést azért csinálj előtte

2013. jan. 5. 14:53
 2/3 Vortrex ***** válasza:
Azt írja: Csökkentett-módban csináld meg az egészet, ha kompatibilitási problémáid akadnak*
2013. jan. 5. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát sajnos így sem sikerült. Csökkentett módban sem. Azt írja ki hogy "Hiba: telepítés nem sikerült."
2013. jan. 5. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!