Milyen programmal konvertáljam a FRAPS videókat, hogy későb tudjam Sony Vegas-al vágni?
Figyelt kérdés
Na szóval felvettem FRAPS-el videókat megpróbáltam a nyers videókat beileszteni a Sony Vegas vágó lapjára,de hibát irt ki,aztán megpróbáltam .avi formátumban levő kodek nélküli videót mégegyszer .avi-ba konvertálni FreeStudio-val,de sajnos ezt sem sikerült a Sony Vegas-ban megnyitnom,azután megpróbáltam FreeStudióval .mp4-re konvertálni egyszer a nyers videót,aztán azt amit már egyszer konvertáltam,de ez sem sikerült....mi tévő legyek?2013. jan. 5. 11:19
2/3 A kérdező kommentje:
azt hogy kell?
2013. jan. 5. 11:25
3/3 anonim válasza:
Bírom, hogy mindenki megvan húzatva ezzel a Frapssal, mega Sonyval.Most nem értem, kitört valami járvány, hogy a jutyubra akar mindenki " így jáccok othon" videót feltenni? Ezeknek mi értelme? Bocs, nem a kérdezővel van bajom, csak úgy kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!