Mp3-ba Dalszöveg és borítókép integrálása. Ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy Iphone amire felmásoltam egy mp3 zenét ami tartalmazta a borítóképet és a dalszöveget is. Ezt megtudom csinálni, valahogy a többi mp3-al? iTunes-al lehetséges az ilyen? Esetleg tudtok rá valami progit ami képes beleintegrálni a dalszöveget és a borítót is a mp3ba? Köszönöm elöre is válaszotokat.2013. jan. 5. 05:08
1/7 anonim válasza:
iTunessel biztos, hogy lehet. A zenén jobb klikk/infó mutatása és ennyi.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a segítéget. Esetleg tudsz olyan progit ami automatikusan is megcsinálja ezeket?
2013. jan. 5. 18:53
4/7 anonim válasza:
ha iTunesben veszel zenét, abban ezek benne vannak.
5/7 Multigod97 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Z7K4DML6g1E
nézd meg ezt a vidit, én csináltam :D
am van olyan, az a neve, hogy TuneUP ( [link]
ez csak megér egy feliratkozást youtube-on :D
6/7 Ikoscsik válasza:
A programot amivel képet integrálhatsz az mp3 .-ba, úgy hívják hogy: Mp3 Tag Assistant Professional. Vagy pedig meg oldod kézi műveletekkel. A következőket kell tenni: A kívánt képet (valami.jpg) átnevezed egyszer AlbumArtSmall.jpg .-re és átnevezed Folder.jpg .-re. A valami.jpg, a AlbumArtSmall.jpg és a Folder.jpg .-nek a tulajdonságain belül beállítod hogy írásvédett legyen és rejtett.
7/7 Ikoscsik válasza:
A programot amivel képet integrálhatsz az mp3 .-ba, úgy hívják hogy: Mp3 Tag Assistant Professional. Vagy pedig meg oldod kézi műveletekkel. A következőket kell tenni: A kívánt képet (valami.jpg) átnevezed egyszer AlbumArtSmall.jpg .-re és átnevezed Folder.jpg .-re. A valami.jpg, a AlbumArtSmall.jpg és a Folder.jpg .-nek a tulajdonságain belül beállítod hogy írásvédett legyen és rejtett. Madj hozz létrte egy mappát, tedd bele a képeket és az mp3.-at illeteve mp3.-akat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!