Vettem egy win7-tel ellátott laptopot. Honnan lesz telepítő dvd-m?
Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot, amin hivatalosan rajta van a windows7 (matrica is ott van). Mondta az eladó, hogy valami telepítő dvd-t kell kiírni az elindítás után. Hogyan lehet ezt megcsinálni? Rendszerindító lemezt találok, de az nem az, mint az újratelepítéshez használható dvd!2013. jan. 4. 20:07
1/8 anonim válasza:
Mikor elindul és betöltött egy alkalmazás felkinálja hogy kiírhatsz egy visszaállító DVD-t aminek a segítségével bármikor vissza tudod majd állítani eredeti gyári állapotba a rendszert.
Telepítőt bárhonnan letölthetsz, hiszen kulcsod van hozzá.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kínál fel ilyen lehetőséget a gép.
Nem lehet valahogy előhozni?
2013. jan. 4. 20:28
3/8 anonim válasza:
Gyári rendszer van rajta nem?
Mindenféle alkalmazás meg hülyeség rajta van, és mikor először elindítod, kiválasztod a rendszert stb. akkor felajánlja a lemez készítését.
Fogalmam sincs milyen laptopod van, nálam új Asusnál volt ez.
4/8 anonim válasza:
kiválasztod a *nyelvet.
Elírtam, közben máson is gondolkodtam.
5/8 A kérdező kommentje:
HP laptop, gyárilag rajta a win7, de nem ajánlott fel ilyet
2013. jan. 4. 20:35
6/8 A kérdező kommentje:
Valakinek nincs még ötlete, hogyan tudnék tenni valamit?
2013. jan. 5. 00:13
7/8 horex válasza:
HP Magyarország, felhívod őket és megkéred hogy recovery cd-t küldjenek neked. Feltételezem valami OEM matrica van a gépen
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hétfőn hívom.
2013. jan. 5. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!