Ismertek régi játékokat? (Lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kezembe került egy régi laptop, (700MhZ,200Mb Ram, 8Mb VGA) és arra gondoltam, hogy nosztalgiázom egy kicsit. Elővettem a Settlers2-t, Starcraft Broodwart-t, OTTDX-t, Age of empires 2-t.
Mondjatok nekem régi játékokat legyetek szívesek, amik elfutnak ezen a konfigon.
2013. jan. 4. 19:56
1/5 anonim válasza:
Quake 2,Need For Speed 2,Mobile Forces.
3/5 Egri Zsolti válasza:
A legelsö cod elmegy vagy mesterlövész,gta vice citi de az nem biztos,
4/5 anonim válasza:
Diablo 1, 2
Cossacks
Jazz Jackrabbit
Historic
Wizardry sorozat
5/5 anonim válasza:
Ajjaj, de jó is volt az előbb említett Jazz2-vel meg a Carmageddon2-vel játszani... :)
Én most szedtem le a Silent Hill2-t unaloműzésre és nem rossz grafikailag sem és játékélményileg sem.
Az általad leírt gép majdnem megegyezik a gépigényével, szóval hajrá :) (a gépigénye kisebb, mint a géped ereje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!