Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok írni nelem pár játékot...

Tudtok írni nelem pár játékot amivel tudunk LANozni?

Figyelt kérdés

Ajánljatok nekem pár olyan játékot, amivel este lanozhatok a

haverjaimmal. Lehet autós, lövöldözős, stratégiai, vagy bármi amit ti kedveltek.

Kritériumok: gépigény 2x2.3 proci, 2G ram, 256M vidkari. Kb. ezen belül legyen, de csak kb. re írtam, szóval ilyen Cod4 erősségűek még simán jókó.

Annyi lenne a kérésem, hogy írjatok le a megadott játékról annyit, hogy hamachi kell-e hozzá, meg ha kell valami patch, vagy valami amivel szenvednem kéne játék elött.

Ezt a kérdést is pont azért írtam ki, hogy ne kelljen sokat szenvednem csak leszedjem és kb. játszhassunk.

Válaszolókat így előre puszilom . :)

2013. jan. 4. 13:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Ezeket már ne írjátok: Dead Island, Blur, Split Second, Call of Duty, Counter Stike.
2013. jan. 4. 13:43
 2/3 anonim válasza:
Prince of persia
2013. jan. 4. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Warcraft 3

Elvileg van egy olyan verzió(amire általában a legtöbben töltenek fel), amit ha letöltesz, kicsomagolod és megy is a játék.

2013. jan. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!