Win7 (32bit) mellé szeretnék telepíteni win7 64 bitest is. Hogy kell telepíteni, és hogy bootoláskor választhassak?
Figyelt kérdés
Légyszíves aki ért hozzá segítsen nagyjából lépésről lépésre leírni, Win7-et már telepítettem, csak második oprendszert még nem.2013. jan. 3. 09:02
1/2 anonim válasza:
Ezt csak úgy tudod ha külön patrícióra telepíted!
például a c-re telepíted a 32 bit-es a d-re meg a 64 bitest, de amúgy ezt nem tudom ajánlani mert a két rendszer zavarhatja egymást, én azt mondom hogy telepítsd a 64 bit-es rendszert mert azért rengeteg 32 bites programot egyaránt támogat :D
2/2 A kérdező kommentje:
Mindenképp külön partícióra tenném, de sajnos van olyan program, ami nem megy 32 bitesen, csak 64-en, és ugyanúgy fordítva... Több program miatt.
2013. jan. 3. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!