Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win-8-ban miért nem működik a...

Win-8-ban miért nem működik a játékok illetve, az áruház, sport, skydrive semmi ilyesmi?

Figyelt kérdés
Letöröltem a Mcaffe-t mert úgy gondoltam, hogy nincs rá szükségem mivel ez egy fizetős vírusírtó lenne ezért letöltöttem egy ingyeneset. A skypeot is letöröltem mivel jobbnak találtam a régebbi fajtát. Ezek után nem működnek a fent említett dolgok. Mi lehet a probléma? Van köze az egésznek ahhoz hogy letöröltem ezeket? Valahogy visszalehet csinálni? tanácsokat és segítségeket szeretnék kapni!

2013. jan. 2. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja én is mondtam, újra kell rakni.
2013. jan. 4. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fanatikus, aki használta az tudja hogy miről beszélek.

AKi meg csak a google-n hallott a "csempékről" azok állítják hogy alkalmatlan.

Ugyanazok a szolgáltatások, de több is megvan mint a win7ben, egyedül a start menüt módosították a start képernyőre, de ezt is visszalehet állítani akinek nem tetszene, amúgy minden ugyanolyan mint a megszokott windows környezetben.

"Tényleg instabil, de abban igazat kell hogy adjak hogy gyorsan elindul és leáll.

Itt is mutatja hogy a rendszerigénye is kicsi, nem igazán gépre tervezték."

Értem, tehát egy tovább optimalizált, finomhangolt rendszer azt mutatja, hogy nem gépre tervezték...

No comment.

2013. jan. 4. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy Microsoft fan.

Ezt hogy nem erre tervezték nem én találtam ki, én csak ugyan úgy terjesztem.

Van benne némi igazság sok ember véleménye szerint.

2013. jan. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!