Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogy az MP4...

Miért van az, hogy az MP4 formátumot nem ismeri fel a DVD, és ha konvertálom AVI-ba, akkor meg borzalmasan leromlik a minősége?

Figyelt kérdés

Egyedül az AVI-t képes felismerni normálisan, viszont a FormatFactory szoftverrel ha konvertálom, nagyjából a negyedére rontja le.

De miért?

Más megoldást tudtok, esetleg más konvertáló szoftvert?

2013. jan. 2. 09:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mkv-t nem tud kezelni a lejátszód?
2013. jan. 2. 14:36
 12/22 anonim ***** válasza:
Csinálj belőle dvd-videót! ConertXtoDVD-vel.
2013. jan. 2. 14:37
 13/22 A kérdező kommentje:

mkv-t nem tud sajna

de a dvd-videot még nem próbáltam, megnézem akkor, köszi!

és ez esetben mindegy a file típusa? tehát MP4-et is nyugodtan kiírhatok dvd-videoként?

2013. jan. 2. 22:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, a ConvertX mindenből dvd-videót csinál. Fizetős program. hasonló a DvdFlick, az ingyenes.
2013. jan. 3. 11:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Na?
2013. jan. 4. 21:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem jutok semmire sajnos:(

Tudsz esetleg a FormatFactory-n kívül más ingyenes konvertáló programot ajánlani? hátha az többet tud ...

Vagy a DVD ennyire sz@r :( az ész megáll, hát pl felveszek valamit kamerával, és cseszhetem, mert nem tudom lejátszani, csak ha előtte átkonvertálom AVI-ba (egyábként MP4-ből)

2013. jan. 6. 09:30
 17/22 anonim ***** válasza:

DVD lejátszó. Mint a neve is utal rá, dvd filmek lejátszására szolgál. Ha HD médialejátszó lenne a neve,akkor esetleg jogos lenne a "felháborodás", hogy nem viszi a kamera által készített videót.

Másik program??? Senki sem javasolt még? Eltekintve a legelső hozzászólástól.....

2013. jan. 6. 09:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Csinál dvd-t...

[link]

[link]

2013. jan. 6. 11:21
 19/22 A kérdező kommentje:

na ez nem egészen így van ...

akkor nem lenne rajta (gyárilag) pl usb-csatlakozó és egyebek

Na meg sztem igenis elvárható, hogy ha készítek videofelvételt, akkor azt le tudjam játszani. Vagy meg tudnád mondani, akkor mégis hol kellene megnéznem amit a kamera felvesz? de ne is ragadjunk le csak itt, ugyanis most ez csak 1 formátum, de sok egyebet se játszik le.

2013. jan. 6. 19:34
 20/22 anonim ***** válasza:

"Na meg sztem igenis elvárható, hogy ha készítek videofelvételt, akkor azt le tudjam játszani..."

Le is tudod, csak nem ősrégi eszközökön. A mai HD és Blu-Ray korszakban egy DVD lejátszó már sajnos annak számít.

Manapság a modern TV-khez már külön lejátszó sem kell, külső usb eszközről, vagy akár belső hálózaton keresztül is lejátszák a HD tartalmakat. Az emberfia meg ha vesz magának egy HD kamerát, akkor előbb-utóbb gondoskodnia kell magának egy megfelelő megjelenítő/lejátszó eszközről is, mert addig ez kb olyan, mintha arra panaszkodnék hogy a kazettás magnóm nem viszi a CD lemezeimet.

Addig pedig marad a konvertálgatás.

2013. jan. 6. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!