Valaki tud mondani egy honlapot ahonnan le lehet tölteni a Ratio Fakert? Mert én találtam egy csomót de azt letiltotta a NOD mert trojai vírusos volt.
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amit már ti is letöltöttek és működik is és nem vírusos.2009. aug. 26. 10:48
1/8 anonim válasza:
vehh.. inkább seedelj rendesen mert még ki is vágnak az oldalról, ha elkapnak...
2/8 A kérdező kommentje:
tom, de nem kapnak el hidd el.
2009. aug. 26. 11:29
3/8 anonim válasza:
Hidd el, hogy el fognak kapni. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz a a kérdésre válaszolni akkor nem érdekel a véleményed.
2009. aug. 26. 21:43
5/8 anonim válasza:
Használj RatioMaster-t..
A vírusírtók már csak a faker miatt is tiltják a programot,a tartalmáról ne is beszéljünk.
RatioMastert töltsd le a hivatalos honlapjukról.Az a legbiztosabb,illetve könnyű használni.
VIGYÁZZ!!
MINDEN TORRENT OLDALON MAGAS A LEBUKÁS VESZÉLY,MÉG HA 1KB/S EL SEEDELSZ PROGRAMMAL IS BŐVEN 50% FELETT VAN!
6/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm.
2009. aug. 28. 20:56
7/8 anonim válasza:
Hello
én a RatioMastert használom
500kb/s is tölt fel vele haverom
és még nemvették észre:D
ajánlatos 40-50kb/s el tölteni vele fel
mert akkor nemolyan nagy a lebukás veszélye:D
persze ígyis elkaphatnak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!