Sony vegas 7. 0-val hogyan tudok olyan videókat csinálni mint amiket Pempi (javraj87 - youtubon)?
Figyelt kérdés
Tutorial videókat ha tudtok linkeljetek, légyszives! a program megvan de használni nem nagyon tudom :(2013. jan. 1. 23:35
1/2 Dboy válasza:
Van Pempinek tutorialja fent, lényege az hogy kikell vágni egy konkrét részt a forrásból pl. ember feje. és akkor csak azt a részt fogja mutatni, de mivel nem egyhelyben van, változtatja a helyét a fej, így amikor látható külömbség van újra kikell úgynevezett ''maszkolni'' ezt addig kell amíg nem elég számunkra, a kimaskolt réteget (layer) feljebb rakjuk az originál videónál. (a layer maskolt legyen fent) és itt már csak huzogatjuk arra amelyre az originál clipben mozog a fej.
2/2 A kérdező kommentje:
már szerintem rájöttem, gyakorlok, még, köszönöm a választ:)
2013. jan. 5. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!