Ajánlanátok olyan programot amivel egy zenefájl adatait tudom átírni? (Pl. Előadó, album)
Figyelt kérdés
Winampban ha jobb gombbal rámegyek egy zenére, és "View file info..." opciót választom, ott megnézhetem / átírhatom a fájl adatait (előadó, számcím, stb.) de sajnos ebben elég lassan megy. Tudnátok olyan programot amiben gyorsabban át tudnám őket írni?2013. jan. 1. 22:23
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, kipróbálom! :)
2013. jan. 1. 22:31
3/10 A kérdező kommentje:
hát ez sajnos nem arra való amit én kérdeztem :(
2013. jan. 1. 22:32
4/10 csacsi2 válasza:
Windows media Player.Vagy a Totalcommanderrel szerkesztheted a fájl tulajdonságainál.
Tip.: TC
Kijelolöd az összes fájlt az albumban és tulajdonságoknál megadod az előadót albumot évet stb. Majd a számok sorszámát és a címet egyesével.
WMPlayerrel tudsz borítót is hozzáadni (címkeszerkesztő).
Ha a műsortár beállításaiban a zene átnevezése... be van pipálva átírja a fájlt, ha nincs akkor csak a műsortárban fog megjelenni!
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm csacsi, Total Commanderre nem gondoltam :)
2013. jan. 2. 22:23
8/10 A kérdező kommentje:
Truemen, Neked is, ez már jónak tűnik :)
2013. jan. 2. 22:24
10/10 laji2 válasza:
(Kimaradt.) Szinte a végtelenségig gépesíthető, hosszú, bonyolult kötegelt dolgokat is el lehet vele intézni dalok tízezrein is. Csak bele kell tanulni, de nagyon megéri. Semmi fölös sallang, áttekinthető, következetes, alakítható. Példaként egyetlen apróság: szabályos kifejezéseket is lehet használni (regular expression), szűrésnél és feladatmegoldásnál egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!