Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 64bit Itunes problém...

Windows 7 64bit Itunes probléma de miért?

Figyelt kérdés
Lenne egy elég bosszantó problémám ami mihamarabbi megoldásra szorul, nos 64 bites Itunes oke nem vagyok kezdő gépes de profi sem letöltöm feltelepítem utána telepítés vége fele kiírja hogy nem lehet feltelepíteni stb már megnéztem sok mindent pl régebbi iTunes de nem egyszerűen a gép frissítés service pack vagy valami a baja, mondták hogy tuti jó lenne ha 32 bites lenne a service packom de én nem nyúlok hozzá.. nem értem mért nem maradhat 64 bites a frissem.. pls valaki írja le í megoldást mégis hogy tudom telepíteni mit kell tegyek egyszerűen köszönöm

2013. jan. 1. 19:33
 1/1 Erikowertz ***** válasza:
vezérlőpultban van egy olyan hogy windows update és ha azt megnyitod akkor ott kell lennie hogy fontos frissítések azokat mind csináld meg (én is így oldfottam meg és nekem is win7 64bites op.) ha így nem megy akkor mást nem tudok.
2013. jan. 2. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!