Miért jelentkezik ki az msn, amikor az e-maileket nézem? És mi az a NET Messenger Service? És miért nem jó az az internetkapcsolat az e-mailekhez, ami már alapból megvan? (mert kell egy másik is, mindig újra kell kapcsolódni)
Erre a részére én is rákérdeztem itt, az oldalon, sajnos nem nagy sikerrel. Ha esetleg Neked sikerül kideríteni a hiba okát légyszíves értesíts! Kösz!
"Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok)"
nekem valóban két külön nevű internetkapcsolatom volt beállítva a vezérlőpultnál. (mert a vinchaster-csere után összegabalyodtak a dolgok.) Tudtam hogy az msn bármelyikkel működik, viszont az Outlook Expressre csak az egyik volt beállítva, és én pont nem azt használtam. Szóval ezt letöröltem és a másik jól működik.
Viszont az msn-t még mindig nem értem. Ha kapcsolódok a netre, de még hozzá se nyúltam az msn-hez, a partnereim akkor is látnak, és elkezdenek irogatni. :S Igen, anélkül hogy bejelentkeztem volna!! Ezt a NET Messenger Service csinálja? Hogy lehet ezt kikapcsolni? Azóta van mióta letöltöttem a Windows Live Messenger legújabb verzióját a winchaster cserélés után.
Köszönöm a választ, nekem MSN-em nincs, Én a :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__37..
kérdezője voltam. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!