Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop tanulás?

Photoshop tanulás?

Figyelt kérdés
Sziasztok , nagyon érdeke la photoshop és szeretném megtanulni . Magam szeretném otthon tanulni ,. Szerintetek hogy kezdjem rl ? Mert van ncore-m és sok anyag fent van de nem tudom melyikbe kezdjek bele. Szóval mivel tudnàm egy közepes szinten megttanulni ?. Köszönöm előre is.

2012. dec. 31. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szedj le tutorial videokat hozzá azzal a legegyszerübb de ha a googlen kicsit nézelődsz fogsz találni anyagokat, leírásokat. Én is így kezdtem anno el. Mindig kis dologgal kezdtem egyszerűvel, ne akarj nagyot hirtelen mert ha az alapokat nemvágod akkor semmire nem mész. Sok gyakorlás meghozza gyümölcsét és pár hónap múlva már fogsz tudni alkotni benne nagyobb kihívásokat is.
2012. dec. 31. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem magadtól a legjobb, mindenféle segítség nélkül! Kicsit nehezebb úgy, de sokkal jobban megtanulod, mintha más tanítaná, és el sem felejted! Én is magamtól tanultam ki mindent, és mesterszinten tudom használni ezeket a programokat:

Adobe Premiere

Adobe After Effects

Adobe Photoshop

Sony Vegas

Pinnacle Studia 16 Ultimate

Anime Studio Pro

3d Max

Igaz, elsőre minden bonyolultnak fog tűnni, de ha megtanulod, akkor simán jobban fogodtudni, mint akit tanítottak. Nem fogy 3 nap alatt menni, de kitartással sikerülni fog!

2012. dec. 31. 14:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Akkor nekikezdek
2012. dec. 31. 14:06
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

Oktató anyag (video)

Adobe Photoshop titkok - (Photoshop Topsecret)

Keress rá egész jó kis oktatóanyag!Youtube -on is sok van fent. Kezd szerintem a Rétegek/ kijelölés / kivágás / háttércsere

Azaz készíts háttérképet egy kép és egy háttérkép. Valamin elakadsz keress rá, sok videó van fent a neten!

2012. dec. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!