PC játékot szeretnék eredeti DVD-ről telepíteni, de: "Unable to locate required file or required file is corrupted. " Tipp?
Bizony egy lemeznek az is elég baj, ha néhány karcolás van rajta.
Esetleg még a nap is rásütött néha, és ennyi épp elég, hogy tönkre menjen.
Köszi a válaszokat.
Szóval az a helyzet, hogy más CD-k és DVD-k komolyabb karcolásokkal is gond nélkül működnek, az ezen a DVD-n lévő karcok tényleg egész aprók. A lemezt nap nem tudom mennyire érhette, de úgy tudom, hogy többnyire tokban volt.
Megpróbáltam simán a gépre másolni, ami ment gond - azaz hibaüzenet - nélkül, viszont a gépre mentett mappából indítva az alkalmazást, szintén a már említett üzenet érkezik.
Már korábban is volt ilyen probléma ezzel a DVD-vel, de aztán sikerült ismét használni... (Ugyanazon a gépen!)
További tipp? Vagy tényleg a pici karcok okozzák a gondot? Nem karcosabb, mint a korábbi telepítés előtt...
Már biztos, hogy nem a lemezen lévő karcok okozták a gondot... Ugyanaz a játék egy teljesen másik, de ugyanúgy eredeti lemezről telepítve és akár lemezről, akár gépről indítva, de mindig ugyanott akad el...
Megpróbáljuk egy másik gépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!