Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A win7 miért nem látja az...

A win7 miért nem látja az összes partíciót?

Figyelt kérdés
Adott egy 500 gigabájtos merevlemez, ami háromfelé van partícionálva. Ezelőtt xp volt rajta ott mindegyik partíció megjelent. Amikor beraktam a win7 telepítőjét már csak egy partíció volt felsorolva, a fő partíció. Ahogy feltelepült a rendszer, a másik kettő most sem jelenik meg sajátgépben, ám az avast rendszertöltéskori vizsgálatakor hozzá tudott az azokon tárolt adatokhoz férni

2012. dec. 31. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Lemezkezelőben látja a win7?
2012. dec. 31. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha igen, akkor ott adj neki betűjelet...

Lemezkezelő = Jobb klikk a sajátgépen, majd kezelés és ott lemezkezelés...

2012. dec. 31. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Az egyiket engedi a másikat nem. [link]
2012. dec. 31. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Írja. Indítsd újra a gépet...
2012. dec. 31. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez segít? 15 éve foglalkozom a számítástechnikával, szóval megtanultam, hogy amit a windows javasol, az soha nem segít semmit.
2012. dec. 31. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Még is mit kéne mondani. Én 25 éve vagyok gépközelben, de azért még mindig elolvasom és végrehajtom amit az oprendszer felkínál. Azért szokott segíteni. Ha itt nem segít, akkor sérült lehet a partíció. Ha nincs rajta cucc akkor töröld őket és hozd újra létre...
2012. dec. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!