Windows 8 probléma. Acer aspire one D270. Valaki segítene?
Vettem egy Acer Aspire One D270 laptopot oprendszer nélkül. Suli által be tudom szerezni a microsoft termékeket, de csak angolul. Telepítettem is a win8at, viszont a metro appok nem futnak, mert túl alacsony a képernyő felbontása. Próbáltam a regedites megoldást, de nem találja a fájlt, próbáltam a monitor driverjét telepíteni, de nem engedi, mert nem megfelelőek a rendszerkövetelmények.
Már máshonnan letöltött windows telepítésével is próbálkoztam, de ott sem tudom átállítani a képernyőt akármilyen trükkel is próbálkozok.
Nem lenne kompatibilis a netbook a windows 8-al? Pedig az üzletben is azt ajánlották rá és neten is egy csomó videóban látom, hogy az van rá telepítve..
A max. felbontása 1024 x 600 , tegyél rá windows7-et.
Driverek: [link]
CPU Intel Atom 1,6GHz
2 GB RAM
320 GB HDD
videokártyát viszont nem tudom
ezek szerint megfelel. de akkor mégis miért nem működik? :/ bár minden megy tökéletesen, csak azok a nyomorult metroappok nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!