Van 30db MP3 hangfájlom 95MB-al. Mivel tudom egyszerűen ezeket egy darab hangfájllá egyesiteni?
1./ Azért jó, legalább is nekem, mert Szilveszterre letöltöttem sok kedves Mp3-at és mulatás- vagy más közben?- nem akarok ugrabugrálni egy ujabb szám elinditásához. Menjen folyamatosan.
2./ Fehérsrác: Pacsit és csillagos 5-öt kaptál, jót javasoltál, már egy adag kész is.
Igazad volt a TC-vel kapcsolatban is, a TC rögtön kiirta azt az üzenetet, hogy hiányzik a CRC fájl.
Tehát a javaslat tényleg csak darabolásra jó és utána a feldaraboltak ujraegyesitésére. De aki igy indul neki a dolognak, mint én, annak nem jó.
egyszerűbb ha playlistet csinálsz. Legalapabb a winamp
berakosgatod egymás alá a számokat ami kell, elmented a playlistet aztán csak lejátszod amikor akarod (persze ha saját gépről megy majd a zene)
De amúgy is, bármilyen lejátszóba ha berakod akkor sorban játsza majd a zenéket
Köszi a javaslatokat.
Összefűzés azért kellett, mert elsődlegesen laptopról játszom majd le.
De felkészülök CDlejátszásra is, rámásolom a fájlokat, remélem a lejátszó sorrendeben le fogja játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!