Állítólag létezik olyan hiper-szuper msn program ami sokkal több mindent mutat a partnerekről mint a hagyományos. Melyik ez?
Nem tudom pontosan melyikre gondolsz, de ezek közül egyet már használtam és azt script segítségével értem el, mégpedig a hány karaktert ütöttem le.Itt kereshetsz sok hasznos script között:
Próbálgasd őket;)
Hallottál már olyanról: A tudás hatalom?
Írok neked ilyen progit. Igaz ugyan, hogy tökéletesen az ingyenes verzióhoz hasonló lesz, dehát miért ne húzzam le a hülyéket?
Nézz már körül egy kicsit, mielőtt kérdeznél...
Na én is hülyeségeket írtam, ezért pontosítok.
A kérdésed első felére a válasz az szimplán valamilyen kiegészítő csicsa a messengerhez és ehhez nagyjából stimmel az előző válaszom. :)
A második felét illetően viszont az valamilyen keylogger program, amiknek általában vannak képernyőfigyelő és egyéb funkciójai is.
Legálisan aggódó szülőknek ajánlják, akik csemetéjük tevékenységét óhajtják figyelemmel kísérni.
Egyéb használata (mások tudta nélkül azok számítógépére való telepítése meg ilyenek) teljesen illegális és ha rajtakapnak, egy-két sima pofonon kívül feljelentés lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!