TC-ben létezik belső parancs a csomagolásra az aktuális ablakba? (cm_PackFiles, cm_UnpackFiles helyett)
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor hogy lehetne mégis megoldani, hogy a source panelbe csomagoljon a target helyett?2012. dec. 28. 22:06
1/6 csacsi2 válasza:
Ez engem is érdekel. Minden esetre probálkoztam és rájöttem, ha az elérési útnak nevet adsz akkor az aktuális ablakba csomagolja ki a megadott névvel. jobbat nem tudok.
2/6 csacsi2 válasza:
törölni kell az elérési utat és a kicsomagolás fájlonként pipa akkor mappába teszi, sajnos arra kellene rájönni, hogyan tudná ezt megjegyezni.
3/6 A kérdező kommentje:
wow! közben találtam egy ilyet, más is szeretné ezt:
tl;dr:
Hint: When you press CTRL while selecting the File->Pack menu item, the default will be to create the archive in the source directory instead of in the target directory
2013. jan. 18. 11:53
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként kösz a válaszokat, ha érdekel, magamnak megcsináltam az Unpack megoldást, bár ez külső tömörítőt használ (7-zip)
Command: "C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe"
Parameters: x %P%N -o%P
2013. jan. 18. 12:14
5/6 csacsi2 válasza:
Szintén köszi én is a 7zipet használom, majd beállítom.
6/6 csacsi2 válasza:
kicsomagolás mappába:
paraméter: x *.zip -o*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!