Intel alapú gépre lehet natív MAC OS X-et felrakni?
A gépen van még egy Windows XP SP3-is, amit ha lehet, még használni szeretnék. (MultiBoot) Ha lehet akkor a Leopardot szeretném.
A gép processzora: x86 Family 6 Model 15 Stepping 10 GenuineIntel ~1729MHz (a windows rendszerinformációjából szedtem ki)
A válaszokat előre is köszönöm!
hát ha engem kérdezel... én 15x próbáltam feltenni vista mellé, valami mindig rossz volt, vagy a telepítés végén kiírta h hibás telepítés, vagy nem bootolt. szal eléggé idegbajos lettem a végére és kivágtam a csába...:D hátha te sikerrel jársz, mert van olyan : DDD sok sikert!
(gépem : Intel E8500, 4GB 1066MHz ram, AMD 4870 1GB, Gigabyte EP43C-DS3(alaplap))
üdv, csikN
Jó, ha lusta vagy írni-olvasni, akkor ne írd be!
Pedig ők sokkal érthetőbben elmagyarázzák mint, ahogy én el tudnám.
Vagy mit akarsz, másoljak neked ide fel minden ezzel kapcsolatos írást?
Szia! Ez egy másik embernek szólt, de neked is odaadom, ha már a többség mind elmeroggyant hülye, aki normális választ sem tudna adni neked, mert elvannak szállva maguktól
Mac OS X csak egy kiegészítőnek szánt cucc a Mac gépekre am.
De nagyon nagy sikere van.
Hackelt verzió után keresgélj kicsit, én már találtam.
vagyis ez:
Ez egy doksi amibe benne van minden.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!