ChrisStone kérdése:
Tv rip készítése, de hogy?
Figyelt kérdés
Milyen programok szükségesek hozzá? Pontosan hogyan tudom ezt megcsinálni?2012. dec. 28. 01:41
1/8 anonim válasza:
Magyarul is le tudnád írni, hogy mit akarsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Tv-ből szeretnék felvenni egy műsort, úgy hogy számítógépre le tudjam menteni!
2012. dec. 28. 03:20
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, mar olvastam utana, de azt mondjak hogy valahogy anelkul is meg lehet csinalni, azt hiszem hogy sima videomagnot kell osszekotni valamivel, nem emlekszem mar! Valaki????
2012. dec. 28. 14:47
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Olyan megoldás nincs amibe nem kell pénzt fektetni? :D Azért köszönöm a válaszokat! :)
2012. dec. 28. 23:01
7/8 anonim válasza:
Ha nincs tuner kártyád, vagy digitalizálód akkor nem, ugyanis a számítógépedben kell valahogy lennie egy videó bemenetnek. De épp most nézegettem, 9000 Ft-ért olyan DVD lejátszót árulnak, amivel digitálisan tudsz rögzíteni TV adást külső vinyóra, vagy pendrájvra, de mivel nekem van tuner kártyám nem vettem meg. Ha nem lett volna, akkor szerintem tuti megveszem, mert egy asztali DVD/divX lejátszó/és digitális rögzítő ennyiért szerintem megéri.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. jan. 3. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!