Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan állíthatok vissza...

Hogyan állíthatok vissza törölt fájlt? Sehogy sem megy:S

Figyelt kérdés
Szóval volt egy csomó '.xml' fájlom és kitöröltem őket. Ez kb 2 napja volt. Kiderül, hogy az egyik mégis kellene. Hogy tudom vissza állítani? Active UNDELETE progival próbáltam, de nem ment(lehet én voltam béna). Valaki segítsen kérem.

2012. dec. 28. 01:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Van a Recuva nevű nagyon hasznos progi. (Ugye nem írtál arra a meghajtóra, ahol a fájlok voltak?)

[link]

vagy egyenesen innen: [link]

Ez egy nagyon hasznos progi, ha még megmenthető, akkor megtalálja a letörölt fájlt.

Lehetőleg ne arra a meghajtóra telepítsd, ahol a megmentendő fájlok voltak!

Angol nyelvű, nem tudom, hogy a kezelése mennyire lesz Neked bonyolult, de ha nem megy, írj!

Beállítod, hogy abban a mappában keressen, ahol voltak a fájlok, és elvileg meg fogja találni. Ha még megmenthető.

És tudom, hogy eső után köpönyeg, de menteni, menteni, menteni!

[link]

2012. dec. 28. 01:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Az angollal nincs baj, de volt hozzá magyar nyelv is. Mindent úgy csináltam ahogy kell, de nem találta így se. Sőt egyet sem talált közülük, pedig volt kb 20 ilyen fájlom.
2012. dec. 28. 12:19
 3/4 csacsi2 ***** válasza:
GetDataBack for NTFS . nekem gyorsformázás után is talált fájlokat (lassú). A JV16PowerTools -nak is jó a fájl helyreállítója!privi...
2012. dec. 31. 17:54
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

Fájleszközök / Fájlhelyreállító

[link]

Fájl keresés fülön beállíthatod hogy milyen fájltípust keressen. a *.* jelenti az összes fájlt. Ha Mp3 -at keresel írd ide *.mp3 ekkor csak mp3 -at keres így lerövidíti a keresés idejét!

[link]

A keresés ebben -nél adod meg hol keressen.Megdhatsz teljes meghajtót ,vagy mappát!

[link]

A többi beállítással finomíthatod (gyorsíthatod a keresést!

2012. dec. 31. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!