Skype-msn hibában tud segiteni valaki?
Figyelt kérdés
Üdv
A következő a gondom
Mivel az MSN beleolvad a Skypeba, ezért az msn cimemről egy ideje már skypeba lépek be, és első belépésnél megláttam egy pár embert akiket ezer éve töröltem már, volt köztük ilyen kamu reklámos nem tudom micsoda is. Szóval Skypenál újra ott voltak a partnerlistán mint tiltott emberek. Töröltem őket újra, el is tűntek, de mikor kilépek és visszalépek Skypera akkor megint ott van mindenki.
Ha az msn-be lépek be akkor a normális, aktuális listát látom a nemkivánatos emberek nélkül, csak a skypenál van ilyen gond.
Van tippje valakinek erre? Win 7 van a gépen
2012. dec. 28. 01:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy rakás kutyagumi ez a program, nekem mindenkim törlődött 3 ember kivételével, csak azért, mert kijelentkeztem...
2/4 anonim válasza:
a skype addig volt jó amíg nem gányolódott össze a mackofossal
3/4 A kérdező kommentje:
valaki aki a kérdésre válaszol? :D
2013. jan. 8. 17:48
4/4 anonim válasza:
írj a supportnak mert ezt a problémát csak ök tudják megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!