Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom gyorssá tenni a...

Hogyan tudom gyorssá tenni a gépem? Most lett ujra telepítve minden rá mert volt kis probléma, de azóta rohadt lassú lett, mit kell beállítgatni és megnézni hogy gyorsabb legyen?

Figyelt kérdés
Lehet sokaknak ez furcsa amit kérdezek,de lány létemre nem sokat értek hozzá.Egy ismerős ujra rakta nekem.Beállítottam az emailt,feltelepítettem amiket használok progikat.Tettem föl vírusírtót ( AVG ) gyanítom emiatt lehet rohadt lassú.Nem tudom hol tudnék utána nézni mi lehet a gond. Régebben ha valamire rákattintottam rögtön bejött az oldal. Most percek mire betölt.Amikor megnyitok valamit nagyon sokáig homokórázik , tölt. pl total kommander megnyitásakor is eltelik pár perc mire megjelenik az ablak. Van hogy befagy a gép. Arra gondoltam még lehet alaplapot kéne vennem a gépbe újat,talán akkor gyorsabb lenne.Ha tudtok valami jó ötletet örömmel fogadom. Köszi!
2012. dec. 27. 21:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az első és a harmadik kommentet én írtam és nem tudom miért fikázzátok az AVG-t. Szerintem pl. egy NOD32-nek sokkal nagyobb az erőforrás igénye és sokkal nehézkesebb is,minden indításnál belassítja a gépet és rettentő sok ideig tölti be magát. Tény,hogy nem éppen gyenge gépem van (mondjuk a mostani is lassan 5 éves lesz),de jó pár gyengébb gépre is felraktam és ha nincs bekapcsolva,hogy vizsgálgasson és vírusok után kutakodjon a gépen akkor az égadtavilágon semmivel sem lassít.
2012. dec. 28. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!