Van ilyen program?
Figyelt kérdés
Olyan programot keresnék amibe beírom a cpu, videókàrtyám stb. És kiírja, hogy milyen beállítások mellett hány födém lesz. Olyan kéne ahova én tudom beírni, mert még nincs meg a gépem csak megakarom nézni mi hogy futna rajta2012. dec. 26. 23:40
1/2 anonim válasza:
a game-debate.com weboldalon találsz ilyet, de azt hiszem fizetni kell a szolgáltatásért. legjobb, ha megnézel néhány mai játékot, lehetőleg 2012 dec kiadásút és azok rendszerkövetelményei alapján próbálsz meg sakkozni. szerintem ez egy jó konfig lenne:
4 magos proc 2,8ghz
2 magos vidikártya 2gb vram
8gb ddr3 memória
1tb hdd
ha kifejezetten játszani akarsz, értem ezalatt: főleg játszani, akkor inkább konzol és egy gyengébb gép.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm konzolból már van 2 most a gyenge gépet veszem amin aiont és lol-t futtatnék (ezek nincsenek xboxra)
2012. dec. 27. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!