Milyen programmal és hogy kell mozaikos képet csinálni?
word?? inkább használj valami képszerkesztő progit photoshop a legelterjetebb de erre a célra bőven elég egy gimp is amelett h ingyenes is és egyszerű.
a lépések pedig:
megynitod az összes képet a gimpben és lekicsiníted őket aztán meg egy új lapot csinéálsz egnagyot oda átmásolod a megnyitott képeket ízlés szerint h hová és utána automatikus vágás h szép legyen ha túl nagy és mentés kész enyih. ez tök egyszerű dolog. de te sztem ugyse fogod érteni. de majd belejösz pár hónap múlva ha segít valaki. :)
Én úgy szoktam.hogy megnyitom a PhotoScape progit ,azon belül az OLDAL-t, és behúzigálom az egérrel a képeket egy sablonba.Ingyenes,magyar nyelvű,és sokunk kedvence ez a progi.
gimben? fájl meghynitás, mitután megnyitottad a képet fent a menüben kép azon belül kép átméretezése és ott az elsőnél szélessgé magasság az eggiyk változtasd kissebbre a másik magától változik de a kettő mellet lévő kapcsot ne szedd ki aztán átméretezés enyih.
következővel ugynaezt megcsinálod és csinálsz egy új üres lapot fájl-->új, és oda beírod a méreteket attól függ mekkarát akarsz. és oda átmásolod az összes kis átméretezett képet. jobb klikk-->szerkesztés-->másolás (vagy egyszerűen CTRL+C) beillesztés (CTRL+V) v jobb klikk---> szerkesztés-->beillesztés. a képeket tudod mozgatni és mikor megvan egyszerűen mellékttintasz h fix legyen ahol egy horgony lesz és kész. ha minde kép megvan érdemes egy automatikus vágást csinálni h ha túl nagy a kép ez jobb klikk a képre---->kép--->kép automatikus vágása. enyih.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!