Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet kiírtani ezt a...

Hogyan lehet kiírtani ezt a vírust?

Figyelt kérdés

Internetezés közben megjelent egy egészképernyős oldal amely azt írja, hogy "Magyar Rendőrség elleni kiberbűnözés miatt blokkolják a a számítógépet és amíg nem fizetek 48 órán belül2500 ft-ot addig blokkolják a gépet. Egyébként semmit nem tudok csinálni, valóban teljesen blokkolta.

Valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan lehet kiírtani?

2012. dec. 26. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy rendszerújratelepítés biztosan megoldja :)

De próbáld megnézni a bővítményeket, meg ilyesmiket, tedd újra a böngészőt. Ha nem segít, akkor újratelepítés.

2012. dec. 26. 13:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban hálózattal indítva a gépet sikerült elérni, hogy nem blokkolta a gépet vagyis már hozzá tudok férni. Nem szeretném újratelepíteni, így hogy már hozzá lehet férni a géphez internettel, valaki esetleg tudna barátságosabb megoldást mondani az újratelepítésnél?
2012. dec. 26. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. nehogy fizess, ez nem a rendőrség

2. a modemet célszerű kikapcsolni, vagy kihúzni az internet kábelt

3. futtass le egy víruskeresőt/vírusirtót

ui.:utálom amikor valaki egy kis p*cs virustol megijed és "jaj rakd újra az op rendszert"

2012. dec. 26. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Rögtön tudtam, hogy vírus, eszem ágában sem volt fizetni, még a rendőrséggel is beszéltem. Spybot-tal szerinted kiírtható?
2012. dec. 26. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
igen kiirtható, de ha mégse szedné ki, ajánlom ezt: malwarebytes anti malware
2012. dec. 26. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:
malwarebytes anti malware vírusírtót leszedtem, és egyenűhre úgy tűnik, hogy sikerült. Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 26. 16:06
 7/7 anonim válasza:
bocsi hogy ide kérdezek de nekem is ugyanez a vírus jött ki. Nem tudjátok hogy melyik vagy milyen oldaltól jöhet ez ki? vagy teljesen mindegy, valaki küldte? Bocsi..töksötét vagyok ebben a témában..
2012. dec. 30. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!