Létezik olyan módszer, program, amellyel eltudom tüntetni a kép hátterét?
Itt arra gondolok, hogy például állok a szobába, és valamilyen módon eltüntetem a hátteret, csak én látszok és semmi más.
Valaki esetleg?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Bármelyik grafikus program.
Hogy ingyenes alternatívát is mondjak:
Bármelyik ingyenes grafikus program. :)
" tabaki válasza:
Bármelyik grafikus program.
Hogy ingyenes alternatívát is mondjak:
Bármelyik ingyenes grafikus program. :)"
-isteni jók ezek a nagyképű ide böfögéseid,
a semmit mondó válaszok,amikből az égvilágon semmi hasznosat nem lehet megtudni,
abbahagyhatnád őket,
"-isteni jók ezek a nagyképű ide böfögéseid,
a semmit mondó válaszok,amikből az égvilágon semmi hasznosat nem lehet megtudni,
abbahagyhatnád őket,"
Köszike. Ha tényleg annyira tájékozott vagy a nagyképű böfögéseim terén, tudhatod, hogy merő pökhendiségből bármelyik elemista kérdésének a semmitmondó megválaszolására rászánok két hetet, ha érdekesnek találom. Ezt nyilván te is nap mint nap megteszed, így nincs mese, irulva-pirulva fogadom a jogos kritikát jószándékú, derék tenmagadtól.
Ez a kérdés ennyit ért, én pedig - legalábbis a programot illetően - értelmes és szabatos választ adtam rá. Aki nem hiszi, járjon utána.
"Tabaki tényleg elég nagy marhaságot írt, s látszik a hozzá nem értése a témához."
Igazad van, pongyolán fogalmaztam, félre lehet magyarázni.
Korrigáljunk "grafikus program" helyett "rajzprogram" vagy "képmódosító program" kifejezésre. Így már vállalható, nemde?
Most süt rólam a hozzáértés, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!