Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja a gépemnek?

Mi lehet a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés

Először is egy ismeretlen oldalról letöltöttem a Minecraft telepítőjét a programok nevű mappámba a gépemen, és eltűnt az egész mappa, tallózva megtalálom de szimplán belépve a K meghajtóba nem találom, eltűnt, nincs rejtve se, ezenfelül azóta, hogy letöltöttem nem tudom megnyitni a feladatkezelőt folyotn kidobja hogy a rendszergazda letiltotta, a tálcára kattintva jobb egérrel se tudom megnyitni, mellesleg torrentet se tudok letölteni, ha rámegyek egy filmen a letöltésre beugrik hogy fájl mentése vagy megnyitás pl Utorrentel, akármenyikre megyek egyből lefagy az egész.. próbáltam, hogy letörlöm a minecraft telepítőt de nincs rajt a gépen sehol kereső se dobta ki, így nem tudom mit kezdjek vele, elég idegesítő, hogy folyotn lefagy a Firefox azóta..

ötletek?

2012. dec. 25. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
vírus
2012. dec. 25. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
200%,hogy vírus. Tuti. Sajnos,nagyon mélyre beférkőzhetett már,ha még a feladatkezelőt is letíltotta. A legegyszerűbb,ha formázol minden patríciót,mert sajnos elkövetted azt a hibát,hogy nem a C-re raktad,hanem az adataidhoz. Mostmár a K is format, C is format és windows újratelepítés. Itt már egy mezei vírusírtó nem hiszem,hogy segítene,persze ha még működik a vírusírtód,akkor megpróbálhatod.
2012. dec. 25. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Na Én ezért nem Minecraftozok Már az egész játék egy kalap szar :) Nekem is fent volt de le is töröltem mert Qrva lassú lett a gépem xd
2013. jan. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!