Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom a Patch-eket...

Miért nem tudom a Patch-eket felrakini Call Of Duty 4 hez?

Figyelt kérdés
1.1 1.2 1.3 sikerül de amikor 1.4 et akarom rakni azt írja ki angolul, h már fel van telepítve és hahhoz hogy letöröljem ujra kéne rakni alegutóbbi patchet és ha arra megyek, hn igen (uninstall) akkor meg kiírja hogy nem találja letörledő file-okat. ha arra megyek h nem törlöm akk meg egyszerűen kilép. Próbáltam kihagyni 1.4et de igy se jó. PLíz segitsetek nagyon szeretnék vele multiplayerezni!
2009. aug. 24. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
őő a cod 4 el ha multizni akarsz akk tölts le 1.6 és 1.6-1.7 e! előbb 1.6 aztán a 1.6-1.7!és menni fog! hameg eredeti akk semmi gond:D jah és nem árt xfire sem *szerverkereső*
2009. aug. 24. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
X fire már van azon nyomom cod 2-t Köszi szépen a választ !
2009. aug. 24. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
De várj csak nekem nem eredeti. És most le töröltem felraktam ujra a COD4 et és az 1.6 tal kezdtem igy is ugyanazt írja ki. Akk most mit csináljak ?
2009. aug. 24. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:

krekkelted mielőt patchelni akartad?ha igen akk tölts le más cod 4-t (ezalatt azt értem h más torrent!)

innen válogathatsz;)sok sikert!

ui:nekem műkszik 1.6-1.7 tel:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. aug. 24. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok Köszi : )
2009. aug. 25. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!