Satellite Pro L300-22p Cikkszám: PSLB9E-02T02khu, laptopomhoz szeretnék bios frissítés? Lehetséges ez!
"INSYDE BIOS 1.80-as verzió!
Felszeretném húzni a gépet 1 kicsit azért szeretném frissíteni"
Tosiba oldalán van 2.20-ás. Viszont bennem mindig felmerül a kérdés, hogy ha ilyen információnak nem tudsz utána nézni, akkor vajon mennyi szakértelemmel bírsz a húzások terén. Meg tudod-e oldani, ha valami miatt füstöl az egész. Pár százalékos javulás miatt nem éri meg elfüstöltetni a gépet.
Arról nem is beszélve, hogy a laptopokat nem húzogatásra tervezték, a hűtőrendszerüket nem erre a célra tervezték.
"Köszönöm a tanácsot,eléggé jól értek a gépekhez minden téren,csak akit eddig megkérdeztem senki sem meri bevállalni a bios telepítését,én meg hiába írom be a tipus számát a googléba semmit nem ad be ezért kérdeztem meg h honnan tudom leszedni ezt a szoftvert vagy progit,a toshiba oldalán nem találok ilyet!Ha elküldenéd a linkket azt megköszönném"
Vajon milyen az a téma, amihez nem értesz elég jól.
Google: típus + support és az első link a tosi support oldala volt, BIOS és driver verziókkal.
Lehet csak nekem adja így ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!