Miért nem tudok bootolni?
Letöltöttem az Ubuntu 12.10 X64-es disztribúciót, majd kiírtam egy DVD-R lemezre. Átállítottam a bootolás sorrendjét (mentettem is a beállítást), de újraindítás után nem az történik amire számítanék.
Egyéb infó ha kellene:
Win 7 home premium X 64
8GB RAM
Core i7
Nvidia Geforce 525M
A fenti weblapon a 64 bites résznél a torrent-es verzióra kattintva a böngészőm letölt egy .torrent-fájlt, amit ugye egy klienssel le is töltöttem. A végeredmény egy .iso fájl, amit kiírtam. Ha jól tudom arra kellet figyelnem kiíráskor, hogy ne adatként írjam, szóval írás közben kicsomagolja az iso-ból és azt írja ki (röviden az iso képet). Remélem ezekre voltatok kíváncsiak.
Kösz a válaszokat.
Értem,akkor írok egy másik lemezt és majd megírom, hogy mi lett a végeredményt, de ezt már csak holnap.
Kösz a választ.
Sikerült kiírnom ImgBurn programmal x6-os sebességgel.
Viszont abban nem voltam biztos hogy lezárjam a lemezt vagy ne zárjam le, szóval úgy döntöttem, hogy nem zárom le.
Nem, tévedtem, mivel nem sikerült az írás.
Akkor vegyük, úgy, hogy nem tudok írni.
Valaki elmagyarázná, hogy mit miért és hogyan írjak és milyen programmal?
"Fehersrac" helyesen megírta.
Képfáljként kel kiírni a lehető legkisebb sebességgel és csak zárd le hiszen több fájlt ugye nincs szándékodban hozzáadni egy bootlemezhez.
Ashampoo Burning Room -ot ajánlom.
Nem muszáj lezárni. Én rengeteg linuxot próbáltam RW lemezre írva és mindegyiket jól megírtam lezárás nélkül.
Persze vannak olyanok, hogy akárhogy írod ki, az soha sem indul el.
Pl: az ARCH.
Már négy DVD-t írtam ki és a Windows egyiken sem lát semmit. Hogy lezárom-e vagy sem az meg mindegy neki.
Ubuntu helyett kipróbálom most már inkább a Mint-et.
Sőt előbb kicsomagolom egy külön mappába és azt írom rá a lemezre, mint adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!