Ha a Free Download Managernek megadom egy adott videó URL-jét akkor miért nem tölti le? Mit csinálok rosszul?
Bocsi, de azért annyi eszem van, hogy az URL-el próbálom letölteni :)
Egyébként ugyan ezek vannak nekem is beállítva. Ha elindítom az oldalt (MTV videótár most) akkor valamit be kellene hoznia? Mert nálam semmi nem történik!
Amúgy köszi a segítséget! :)
Az MTV videótáron Silverlight technikát alkalmaznak, onnan semmivel nem tudsz letölteni.
Videók letöltéséhez amúgy az Orbit Grab++ funkciója a legjobb. Ott is be kell állítani a Figyelést (a böngészőt) és ha észleli a videót, akkor megjelenik a Grab++ ablakban és onnan el lehet indítani a letöltést.
"Bocsi, de azért annyi eszem van, hogy az URL-el próbálom letölteni :) "
Azt én nem tudom mennyi eszed van, de az MTV videótárnál például milyen URL-t próbáltál használni? Kimásoltad a címsorból, nem? No én arról írtam, hogy az nem használható az FDM esetében.
Persze ha az oldal forrásában megtaláltad magának a videónak az elérési útvonalát, akkor úgy már működnie kellene. Persze úgy már nem is kellene hozzá külön program.
Orbit Grab++-al is próbáltam, de pl tegnapelőtt simán felismerte ha megnyitottam a videótárt, le is szedtem vele videót. Tegnap már nem ment, a GRab++ nem ismeri fel, vagyis üres marad, nem észleli a letölteni valót. Pedig nem állítottam el, vagy valami.
A FDM-el nem a címsort próbáltam leszedni :) Akkor leszed egy firefox fájlt és annyi, hanem a videó elérését, de így se sikerült.
Szted miért nem észleli az Orbit se? Köszi a segítséget még1x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!