Hogyan használjam az RGH-zott XBOXOM?
Figyelt kérdés
Most lett rgh-zva az xboxom és mivel nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz így ezuttal is elakadtam . Szeretnék játékot rakni az xboxomra PC-ről . Leszedtem a játék ISO változatát aztán állítólag UTP kábellel össze kéne kötnöm az xboxot a gépemmel ( ha jól tudom az internet kábel gyökér neve :D ) , ez meg is van . Most total commanderbe látnom kéne az xbox fájlokat , de én nem látom ! Valaki leírná óvodás szinten hogyan kéne RGH-s xboxra pcről játékot rakni?2012. dec. 22. 14:50
1/1 anonim válasza:
előszöris az utp (Unshielded Twisted Pair=Árnyékolatlan Csavart Érpár) és nem gyökérnév, hanem hivatalos megnevezés :'D
és akkor a kérdés:
nem szükséges átmásolnod, lehetőséged van pendrive-ról is játszanide kikell bontani az iso-t tudtommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!