Hogyan kell több HDD-t úgy összevonni Win7 alatt, hogy egy nagy tárhely legyen belőle?
RAID-be kell kötni őket. Célszerű egyforma HDD-ket használni, és persze az alaplapnak is támogatnia kell a dolgot (vagy+RAID kártya kell). Használati utasításban találsz erről leírást, de ha neten rákeresel a
"raid 0" (gondolom csak egyben szeretnéd látni a dolgot, nem szükséges plusz hibaellenőrzés) kifejezésre, az is sok találatot fog adni.
Köszönöm!
Igen, csak annyi lenne a célom, hogy egyben lássam az egész, több HDD-s tárhelyet. De sajnos a vinyóim nem egyformák, 2 db. 2 terás és 1 db. 3 terás van, ezeket gondoltam egybe rakni, egy médialejátszásra használt PC-ben. Így akkor nem lehetséges?
És ez tényleg igaz, hogy ha az egyik HDD elromlik, a többi vinyó adatainak is annyi?
Köszi!
Ha RAID-be kötöd, ahogy valaki ajánlotta, akkor igen. Ahogy írtam több HDD-t egyébként nem tudsz egybekötni, RAID-be meg felesleges rizikó és csak egyforma vinyókat érdemes...
A te problémád nem megoldható ahogy az elején írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!