Miért Laggol a the Amazing Spider-Man HD 7770-en?
Figyelt kérdés
Legkisebb felbontáson és legkisebb grafikai beállításokkal ís automul szaggat. a legfrisebb driver van feltéve, és minden rendben a gépemmel.... de, hogy lehet hogy laggol? és még úgy halottam, hogy a HD 7850-en is szaggat legkisebb grafikán ... ezmi? valaki tud segíteni?2012. dec. 20. 17:11
2/9 A kérdező kommentje:
Update 1-et feltettem, és még mindig ..: \
2012. dec. 20. 20:55
3/9 anonim válasza:
szarul lett optimalizálva erősebb kártyákon is be akad ami amd-s geforce kártyákra lett optimalizálva ahogyan halottam és pl egy geforce 9500 gt-n jobban fut mint egy hd 7850-en sajnos ez van . lehetséges van már rá valami patch
4/9 A kérdező kommentje:
Igen? ez durva... volt gépemen gt 9500 GT van! xD majd ott kiprobálom és megnézem, hogy milyen?
2012. dec. 25. 16:02
5/9 anonim válasza:
hát 9500 gt-n jobban fog futni akármilyen fura is :D de ha van 4 magos procid azt is tegyél alá xd
6/9 A kérdező kommentje:
:DDDD Régimen 2 magos van:D intel pentidum D 2,8ghz:D
2012. dec. 25. 23:06
7/9 anonim válasza:
de a vga-t cseréld csak át annyit csak konyítasz hogyan kell xd
8/9 A kérdező kommentje:
Most majs vegyem ki a szépséges HD 7770-et és rakjam át a 6magos procim mellé a 9500gt-t?XD
2012. dec. 27. 00:41
9/9 anonim válasza:
hát ha spider-mant akarsz játszani akkor igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!