2órás videó felgyorsítása annyira hogy max 10-20 perc legyen a videó? Sony vegasban a renderelés 3óra. Bár fullhd 1080p ben renderel hogy lehetne gyorsítani? Másik codec?
Figyelt kérdés
Avi file X264-mp4 codec2012. dec. 20. 14:28
1/8 anonim válasza:
Másik codec????
Inkább másik gép!
2/8 anonim válasza:
Alternatív megoldás.Két lépésben:
1.Avidemux-al konvertáld le úgy, hogy a Video parancssoron belül a "framét"-azaz a másodpercenkénti képkockát 200-300-ra állítsd - de ezt neked kell kikísérletezned.
2.A kapott videót pedig normál 25 framéval konvertáld át az Any Video Konverterrel.Vagy az Any DVD Konverterrel.
3/8 anonim válasza:
Jaaa, én azt olvastam ki a kérdésből hogy a renderelést akarja felgyorsítani! Ha másodpercenként 300 kockát csinál akkor lassabb lesz, nem gyorsabb. Épp hogy másodpercenként 1-2 képkockát kéne csinálni...
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki, 25 frame alatt lasít,felette gyorsít.Gondold végig. Az eredeti film képkockái adottak. Azt, hogy ezekből másodpercenként mennyit akarsz látni ezt a fent leírt módon változtathatod.
5/8 anonim válasza:
Bocs, egyébként a program mutatja a videó hosszát az új frame változtatásnak megfelelően.
6/8 anonim válasza:
Van egy másik megoldás is, nyomd folyamatosan a ban CTRL billentyűt, majd fogd meg a videó szélét mintha le akarnál vágni belőle, majd húzd, a videó fel fog gyorsulni. Ezt a Sony nem engedi bármeddig, de összehúzod, majd kirendereled, majd a kirendereltet megint behúzod a sonyba és megint felgyorsítod.
7/8 anonim válasza:
2012-12-20 20:23 - Bocs, de ez hülyeség. Minél kevesebb framet kell kirenderelnie a programnak, annál gyorsabb lesz. Ez logikus is: több időbe telik 50 képet kiszámolnia, mint 10-et... Nem?
8/8 anonim válasza:
Először tegyük már tisztába, hogy mit is akarunk gyorsítani?
A renderelést, vagy magát a videót mert a kettő nem egy és ugyanaz!
Én a videó gyorsításáról beszéltem idáig, nem pedig a renderelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!