Véletlenül kitöröltem a WORD-öt, hogyan tudom újra visszatenni?
Próbálkoztam már több mindennel, de sikertelenül. Állandóan kéri a W.Installer javítócsomagot, de nem engedi feltölteni.
Kérlek, segítsetek! előre is köszönöm! :-)
Szedd le a LibreOffice-t:
Ugyanazt tudja, mint a Word, kevesebb erőforrást használ, értelmesebb és még ingyenes is.
ha csak a Word parancsikont törölted, és a többi Office modul megvan és működik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az az érdekes, hogy az asztalon levő WORD-ben elmentett ikonok meg vannak, de amikor rákatt, akkor azt írja, hogy a telepítésre felkészült!!! :-(
Azt fogom csinálni, amit javasoltál, letörlöm???!! az összes MSOffist (remélem marad még fenn valami a gépemen utána!) és feltöltöm a másikat.
Köszike még1x!!!!
LibreOffice.
Első használat előtt húzz ki az Asztalra egy-egy Word, Excel, Power Point fájlt és jobb egérgomb: Társítás. Ezt megjegyzi a Windows, ettől kezdve ez az alapértelmezett.
Évek óta ez van a Windows és Linuxos gépemen is, nagyon jó.
Próbáld ki a MS. Office helyett ezt: SoftMaker Office (magyar nyelvű is!)
most karácsonyi akcióban (dec. 24.-ig) ingyenes!
(modulok: Word, Excel, Prezentáció. A projektek menthetőek MS. Office formátumokba is, és minden MS. formátumot meg tud nyitni!)
Megjelenésében [link]
és használatában is, szinte ugyanaz, mint a MS. Office 2000-2002/2003.
OS: Windows 8, Windows 7, Vista, Windows XP, and Windows 2000. / LINUX
...minden letöltés, egyben adomány egy gyermek-jótékonysági projekthez, amit a SoftMaker finanszíroz!
Letöltés weboldala:
még annyit az előzőhöz:
ha telepítetted, (telepítéskor lehet a magyar nyelvet kiválasztani és saját nevedre szólóan is lehet) a telepítési mappát megnyitva, lefele görgetve, találni fogsz egy - usbstick.exe fájlt, amire duplán klikkelve,
létrehozhatsz egy hordozható, Portable verziót, amit akár egy pendrivra is másolhatsz, (gépfüggetlen, a regisztrációs adatbázisba nem ír!), hogy mindig kéznél legyen, akár másik gépen is amelyen nincs Office. telepítve, az általad megszokott Office!!!
Köszönöm újra Mindenkinek!
Nagyon alaposan átnézem, és átgondolom, amiket írtatok, remélem sikerül kiválasztanom a legjobbat! :-)
Sajnos nagyon buta vagyok ezekhez a dolgokhoz, ezt húzza alá, hogy kitöröltem, amit nem kellett volna! :((
Még egyet elfelejtettem leírni, hogy a hibakód:1635
Megnéztem a neten, de nem mondott nekem semmit! :((
Nektek ez elárul valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!